144 kertaa lämmin kiitos!

Syksyn 2012 kunnallisvaalit on käyty ja äänestystulos on selvä. 

144 ääntä ja sitä myötä 144 kiitosta! Kotikaupungin parhaaksi: eteenpäin, pää pilvissä, mutta jalat tukevasti maassa.


Tällä meiningillä tehtiin kampanjaa syksyn 2012 aikana:
Minä; kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, paljasjalkainen imatralainen, äiti, ja perheyrityksen työntekijä, tarjoudun kahdeksan vuoden kokemuksella jatkopestille Imatran kaupunginvaltuustoon. Ehdokasnumeroni on 106 ja tunnukseni "Ihan helmi". Helmi syntyy, kun eliön kuoren ja vaipan väliin joutuu vieras hiukkanen, usein hiekanjyvä. Tämä häiritsee eliön toimintaa ja saa aikaan erilaisten kerrosten muodostumisen ja vierasesineen kapseloimisen. Minä olen valmis vaikeista päätöksistä ja häiritsevistä tekijöistä huolimatta valmis rakentamaan entistä parempaa kotikaupunkia, oikeaa helmeä. Kuten helmen, myös Imatran kehittäminen on erilaisten kerrosten muodostamista; asioita, joita kuntalaiset tarvitsevat ja joita heillä on lupa odottaa. 


Toivon Ihan helmi -teeman olevan ehdokkaan näköinen. Ensinnäkin Helmi(nen) on luonnollinen valinta, eikö? Toiseksi meillä perheessä 4-vuotiaan esikoisen yksi lempilaulu on "Sä oot HELMI äiti kuitenkin - vaikken koskaan sanokaan, mä sun neuvos talteen paan, Sä oot ihan helmi äiti kuitenkin" 

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä tietysti se, että HELMI(nen) on vaan niin hyvä valinta. Toivottavasti olet samaa mieltä. ANNA äänen kuulua!