Kysy niin vastaan!

Minulle on esitetty ajan kuluessa paljon kysymyksiä ja ohessa muutama tärkeä vastauksineen. Onko sinulla joku muu tärkeä kysymys? Ota yhteyttä vaikka palautelomakkeen kautta!


Miksi Imatra?
Moni on kysynyt minulta, että miksi palasin Joensuussa vietetyn kolmen vuoden ja Lappeenrannassa vietetyn kahden vuoden jälkeen takaisin Imatralle. Maailma avarsi ja auttoi ymmärtämään kotikaupungin tärkeyden. Päätös palaamisesta oli kuitenkin helppo - olinhan koko muualla viettämäni ajan ollut kirjoilla Imatralla. Imatralla on kaikki mitä tarvitsen; koti, työ, perhe ja ystävät, vapaa-ajan mahdollisuuksia, kaunis ja rauhallinen luonto, kulttuuria
ja hienoja tapahtumia sekä ennen kaikkea mukavia ihmisiä.

Siksi Imatra.

Miksi lähdit mukaan päätöksentekoon?
Kaupunginvaltuusto on instanssi, joka tekee kuntalaisten nykypäivää ja
ennen kaikkea tulevaisuutta koskevat päätökset. Koulutukseni antaa vahvan pohjan strategiselle toiminnalle. Omaan myös kyvyn hahmottaa isoja asiakokonaisuuksia enkä pelkää tosiasioiden tunnustamista. Elän faktojen pohjalta. Pitkän päättäjäkokemukseni myötä olen oppinut tuntemaan päätöksentekoon vaikuttavat asiat. 

Mitkä ovat tärkeimpiä päätöksiä, joita olet ollut mukana tekemässä? 
Niitä on tosi monia. Kaikki päätökset ovat tavalla tai toisella tärkeitä. Toki imatralaisten kannalta merkittäviä päätöksiä ovat mielestäni talouden tasapainottamiseen liittyvät päätökset sekä yksittäisenä esimerkkinä esim. palveluverkkouudistus.